Dé doorbraak van het jaar⚡️


Ik probeer zo min mogelijk het woord 'doorbraak' te gebruiken in mijn blog want het viel me op dat ik het nagenoeg in elk artikel gebruikte. Dit keer kan ik niet anders en is er sprake van overmacht omwille van de samenstand van twee planeten op 15 juli aanstaande: een conjunctie van Mars en Uranus in Stier.

Mars is de planeet van actie, daadkracht, de mannelijke energie in elk van ons, koppigheid, initiatief, agressie, discussie, twist (niet de dans! lol), aanval,  verandering en oorlog.

In de meest positieve zin is het een energie die zaken aanpakt en initiatief neemt, de zogenaamde 'hands-on' mentaliteit met een onnozel woord uit de zakenwereld. Het geeft aan waar iemand z'n energie van nature naartoe vloeit en waar ie zaken aanpakt.

In de meest negatieve zin is het een koppige en twistzieke ruziemaker. 

Uranus is de planeet van verandering, inzichten, het visionaire, elektriciteit, verplaatsing, technologie, vooruitgang, rebellie, revolutie en tegendraadsheid.

In de meest positieve zin creëert Uranus iets nieuws dat alle mensen ten goede komt en z'n tijd ver vooruit is. 

In het slechtste geval is het een revolutionair die enkel uit is op disruptie en chaos. 

Mars en Uranus hebben min of meer dezelfde kenmerken want ze willen allebei verandering alleen zijn de uitvoering en de principes  anders en is Uranus een paar octaven hoger op de bewustzijns-ladder dan Mars. Mars is te vergelijken met een generaal die z'n wil doordrijft en Uranus is de wijze excentriekeling die een visie heeft voor de mensheid. Mars is Attila de Hun, Uranus is Elon Musk.

Als die hun krachten verenigen kan er iets gigantisch en vooruitstrevend gecreëerd worden op voorwaarde dat de energie op de juiste manier gebruikt wordt. Maar dat geldt altijd en voor alles: kijk naar de uitvinding van het splitsen van het atoom. Wat is het eerste dat de mens er mee deed? Een atoombom maken... Intelligentie zonder de wijsheid van liefde, is niets.

Vermits Mars en Uranus in Stier staan spelen de thema's bezit, waarde, zelfwaarde, gaven, talenten, grondstoffen, werken met de handen en/of aarde, eigendommen, natuurlijke hulpbronnen, zekerheid, genieten van het leven en traag maar gestaag werken.

Als je bovenstaande informatie combineert kom je dus uit op doorbraken in bijvoorbeeld gratis energie, de uitvinding die o.a. Tesla vorige eeuw al deed. Ze wordt echter tegengehouden door de grote energiebedrijven die schatrijk worden op onze kosten dankzij de verkoop van ouderwetse en totaal voorbijgestreefde natuurlijke grondstoffen als olie, uranium, steenkool en gas. Energie kan je echter gewoon gratis uit de lucht halen, het is enkel kwestie om dat toestel op de markt te brengen en het maffia-monopolie van de energiebedrijven te doorbreken. De tijdlijn waarop gratis energie een realiteit wordt bestaat en hoe meer mensen dit weten, hoe groter de kans dat we deze tijdlijn realiteit wordt. Vandaar dat ik er hier over schrijf, want hoe meer mensen er kennis van hebben hoe groter de kans dat de mensheid bevrijd worden van deze schandalige tirannie. Ik blijf hoopvol. 

In ons eigen leventje en op persoonlijk niveau kan de Mars-Uranus conjunctie inzichten en doorbraken geven in de manier waarop we naar bezit of waarde kijken . Het kan plotse inzichten geven in een nieuwe manier van waarde creëeren in de vorm van een uitvinding of een eureka-moment of dat je op een andere manier laat kijken naar begrippen als zekerheid, waarde en bezit. Dan besef je misschien dat wat je voordien als waardevol zag dat nu niet meer is en ga je het leven anders bekijken of andere prioriteiten stellen. Het kan ook dat zijn dat je praktische beslissingen neemt om je leven veel simpeler en aangenamer te maken en alles wat 'ballast' is wegsmijt zowel qua zaken, gedachten, gebeurtenissen als mensen. Alles wat geen meerwaarde is in je leven, verdwijnt.

Uranus is als een bliksemschicht die hogere inzichten geeft waardoor je van het ene moment op het andere gans anders tegen iets aankijkt. Daarvoor hoeft er weinig in de buitenwereld te veranderen, het kan zijn dat je plots een openbaring of ingeving hebt.
Uranus is de enige planeet die min of meer op z'n kop draait in ons Zonnestelsel en op een rollende bowlingbal lijkt. Het is symbolisch voor de tegendraadsheid die deze planeet uitstraalt: in positieve zin om verandering ten goede te brengen, in negatieve zin om te saboteren.
Bovendien draait ze net als Venus in omgekeerde richting en beide planeten stralen dan ook iets van schoonheid, het goede, het zachte, het juiste,... uit of simpelweg: 'bekijk je leven eens op een andere manier vanuit een hoger, wijzer en liefdevoller gezichtspunt'.

Neem je siderische geboortehoroscoop erbij om te zien waar 5 graden Stier staat zodat je weet hoe deze revolutionaire energie zich zal uitspelen in jouw leven. De uitleg over de huizen staat hier: Huizen.

Vermits een conjunctie al begint op 3 graden voor de samenstand en pas eindigt 3 graden na de samenstand, speelt deze energie niet enkel op 15 juli maar al vanaf vandaag 9 juli tot en met de nationale feestdag op 21 juli.

Ik ben benieuwd wat er de komende 2 weken zal gebeuren want dit brengt sowieso grote veranderingen met zich mee, zowel globaal als persoonlijk. Implementeer extra ontspanning en rust en zorg goed voor je zenuwstelsel, want de Mars-Uranus conjunctie kan overprikkeling en ongeduld geven.

foto (c) Jon Tyson


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.