Waarvoor kan je bij mij terecht?

1) Een volledige analyse van je geboortehoroscoop waarin ik je vertel wat er voor jou in de sterren geschreven stond bij je geboorte.

Ik bestudeer jouw geboortehoroscoop en maak een online-video met daarin de gedetailleerde beschrijving van wat er voor jou in de sterren geschreven staat. Wat mag je onder meer verwachten: wat je hier komt leren in dit leven, wat je comfortzone is, wat je sterktes en zwaktes zijn, waar je gelukkig van wordt, waar je naartoe komt groeien, wat je achter je moet laten, wat je onbewust parten speelt, wat je komt helen, of je in groepen gedijt of beter floreert als je alleen bent, wat er voor jou werkt in relaties en wat niet,... kortom een gedetailleerde handleiding om jezelf te overwinnen.

Daarnaast analyseer ik als extra ook jouw numerologie. Numerologie vertelt je jouw hoofddoel in dit leven, een thema dat levenslang speelt. Het is de perfecte aanvulling op je astrologie en geeft je je levensgetal dat heel veel informatie bevat over jou als persoon. Het is vaak onbewuste of onbekende informatie maar tegelijkertijd heel herkenbaar.

De geboortehoroscoop is levenslang van nut. Met andere woorden je hebt er je ganse leven plezier aan want de informatie is onveranderlijk en blijft dus altijd geldig. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen een link naar jouw video. De video duurt +- 40 minuten.
Je bekijkt de video waar, wanneer en hoe vaak je maar wil! Downloaden kan ook, dan heb je hem voor de rest van je leven.  Heb je na het bekijken van je video nog vragen, dan heb je recht op toelichting. Ook dat is in de prijs inbegrepen.

2) Een analyse van je solar of jaarhoroscoop waar ik je vertel wat er voor jou in de sterren geschreven staat voor het komende jaar.

Ik analyseer je "solar" of verjaardagshoroscoop om te zien welke grote zaken er zich in jouw volgende levensjaar zullen afspelen. Je koopt dit product dan ook best rondom je verjaardag. Door de posities van de hemellichamen op je verjaardag te vergelijken met die van tijdens je geboorte krijg je een beeld van je volgende levensjaar. Het spreekt voor zich dat niet alles voorspeld kan worden via de astrologie maar de grote gebeurtenissen of levensdomeinen waar ze zich afspelen wel. Ben je benieuwd wat het volgende levensjaar voor jou in petto heeft? Wil je graag voorbereid en met vertrouwen de toekomst tegemoet, bestel dan via de knop. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen een link naar jouw persoonlijke video video van +- 30 minuten met daarin de analyse van jouw volgende levensjaar. 

Opgelet: dit is geen geboortehoroscoop-analyse. Wie graag z'n geboortehoroscoop kent, bestelt het product hierboven.

3) Een analyse van dromen of bijzondere gebeurtenissen en de duiding van de symboliek die hier inzit.

Als je bijzondere dromen hebt gehad of speciale gebeurtenissen in je leven meemaakte waar je graag meer informatie over wil en waar je graag de symboliek van wil weten, dan kan je bij mij terecht. Ik analyseer je droom of ervaring en stuur je nadien de complete duiding per e-mail. Bezorg mij de gedetailleerde uitleg van je dromen of gebeurtenis en je ontvangt binnen de 5 werkdagen een uitgebreid antwoord met de symbolische betekenis van je droom of ervaring.

4) Een healing op afstand, een vorm van herverbinding met het je Hogere Zelf. 

Meer informatie hierover staat op deze pagina: Healing

5) Een online cursus astrologie voor beginners.

In deze cursus leer je in 6 video's van de basis van astrologie en numerologie. Aan het einde van de cursus ben je in staat om zelfstandig een zelfgekozen horoscoop te ontleden en kan je verder op je metafysische pad. De lessen gebeuren via online video's: je kijkt waar en wanneer je wil en je bepaalt je eigen tempo. Als je klaar bent met de video's, neem je contact op en leggen we een datum vast voor de eindproef of 7de les: de zelfstandige analyse van de geboortehoroscoop en numerologie. De laatste les, die ongeveer 60 minuten duurt, is weliswaar live maar ook online, zo sparen we het milieu! Wil je liever geen eindproef doen en enkel de videolessen volgen, dan is dat uiteraard prima, niets is verplicht. 

Wat leer je o.a. in de video-lessen:

- de theorie over de geboorte-cirkel zelf: Ascendant, Descendant, Imum Coeli, Medium Coeli,...

- de duiding en uitleg over de Huizen

- de duiding en uitleg over de sterrenbeelden inclusief Ophiuchus of de Slangendrager

- de duiding over de belangrijkste Hemellichamen

- de verhoudingen tussen hemellichamen (vierkanten, opposities, driehoeken, opposities, vinger van God, conjuncties,...)

- extra informatie over astrologie als een stellium, het Pluto-rustpunt, retrogrades,...

- een basisopleiding numerologie evenals de correcte berekening en de harmonie met anderen

Leren via video werkt vaak het best omdat je niet alleen beeld én klank hebt, waarvan werd aangetoond dat je zo het beste leert, een video laat je toe om zelf te beslissen hoeveel informatie je tot jezelf wil nemen op een bepaald moment. 

Nota bene: Je krijgt een opleiding in siderische astrologie maar vermits deze uitgebreider en accurater is dan de populaire westerse astrologie, kan je na je opleiding indien nodig ook de foutieve Westerse astrologie duiden aan mensen die behoefte hebben aan verkeerde informatie. Omgekeerd kan echter niet: wie klassieke astrologie leert kan geen siderische horoscoop duiden. Je wordt dus zeer degelijk geschoold en kan aan de slag met beide systemen. Dat maakt deze lessenreeks niet alleen uniek en maar ook héél compleet. 

Bestel  en ontvang binnen de 5 werkdagen jouw persoonlijke toegangscode voor het lessenpakket! Daarnaast ontvang je ook de astrologie-gids van 17 pagina's en je geboortechart. Geef daarom zeker je geboortegevens op bij je bestelling.