De 'ideale' relatie


Vrijwel één van de eerste dingen die ik aan iemand vraag is zijn geboortedatum vermits het me meteen laat zien hoe ik best overeenkom met deze persoon maar ook waar ik voor moet opletten en hoe zijn of haar ego zich het meest uitspeelt, zowel persoonlijk  als in combinatie met het mijne.

Het laat mij toe om op een snelle manier de valkuilen én troefkaarten te kennen van deze relatie. Zodoende kan je je 'ideale' relatie creëren vermits je kennis hebt van de onbewuste dynamieken die er spelen tussen twee personen. Vanzelfsprekend is er meer nodig om een ideale relatie te hebben maar de lezer begrijpt wat ik bedoel.

Praktisch, want dat werkt het best, bereken je je eigen numerologie door simpelweg de cijfers van je geboortedatum op te tellen. Kijk op de volgende pagina hoe je dat doet: numerologie. Daarbij tel je dan het levensgetal van de andere persoon en die combinatie geeft je een schat aan informatie.

Voorbeeld:

Stel dat de andere persoon geboren werd op 25 april 1986, dan is het een 2+5+4+1+9+8+6 = 35 of 8.

Dan weet je al meteen dat een 8 worstelt met thema's als macht, kracht, geld, overvloed, heersen, beheersen, werkverslaving en beseffen waar het om draait in dit leven.

Jij bent geboren op 2 april 1981, dan is het een 2+4+1+9+8+1= 25 of 7

Dat legt de nadruk op introspectie, geloof, vertrouwen, afzondering, openheid, privacy en spiritualiteit.

Samengeteld vormen deze mensen een 8 + 7 = 15 of 6-relatie

Deze relatie is er een van harmonie, gezelligheid, schoonheid, elkaar beter maken en heeft als valkuil perfectionisme, niet de waarheid vertellen om het 'perfecte' plaatje in stand te houden en het vitten op details.

Vermits de 8 de neiging heeft om zich te verliezen in z'n werk, de nadruk te leggen op het materiële en balanceert tussen macht en onmacht, en de 7 de neiging heeft om zich af te zonderen, zich te richten op het Hogere en een balans zoekt tussen openheid en privacy, is het duidelijk wat de valkuilen en sterke punten zijn van deze relatie.

In het slechtste geval vitten deze personen de ganse tijd op elkaar en vallen ze over details, verliest de ene zich in z'n werk en de andere in z'n spiritualiteit, is de ene té aards en de andere té zweverig,  ziet de ene de emotionele behoefte van de andere niet en praat de andere niet over z'n gevoelens en wil de ene overheersen terwijl de andere hoopt en bidt dat de andere stopt in plaats van dit aan te pakken.

In het beste geval zijn deze mensen een harmonisch duo dat het kenmerk heeft van innige familie, van zielsverwanten die zich in de relatie veilig genoeg voelen om hun diepste emoties te delen, die elkaar aanvaarden zoals ze zijn inclusief de 'kleine' gebreken, die de schoonheid zien in elkaar en iets moois willen bereiken in dit leven. 

Hoe de relatie is, op z'n slechts of best, zal in grote mate afhangen van het ontwikkelings- en bewustzijnsniveau van de betrokkenen. 
De 8 die zichzelf kent zal zich niet meer verliezen in z'n werk en zal z'n diepe maar vaak onbewuste relatie met geld en macht hebben omgezet in eentje van kracht. Hierdoor heeft hij of zij niet meer de neiging om de andere te willen be- of overheersen of door anderen be- of overheerst te worden.

De 7 die zichzelf kent zal geaard zijn in zijn spiritualiteit, zal weten wat hij met wie kan delen en heeft een balans gevonden tussen privacy en in het leven staan. Hierdoor kan hij of zij met een gerust gevoel over z'n passies en emoties praten en zijn er geen misverstanden m.b.t. de nood aan afzondering.  

 Zo kan je numerologie toepassen op alle levensgetallen en relaties en weet je van meet af aan gigantisch veel over iemand én een relatie enkel op basis van wat cijfers uit de geboortedatum. Handig en bovenal leerrijk.

Je kan het toepassen op alle soorten relaties zoals familie, collega's, familieleden,,... het gaat niet enkel om partners of mogelijke partners en het is een hulpmiddel om beter overeen te komen met andere mensen. Het belangrijkste, zoals steeds, is echter om jezelf te kennen en goed overeen te komen met jezelf, dan zie je niet alleen minder gebreken in de andere maar dan trek je sowieso ook andere aan die van zichzelf houden én zichzelf kennen. Dan hoeft die 'berg' al niet beklommen te worden in de relatie en kan de focus liggen op waar het om gaat: verdere groei, genieten van het leven en plezier maken.  

Fijn weekend!

Foto (c) Dario Valenzuela


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.