Bende en Baiden


Per uitzondering een kort artikel over twee nieuwsberichten.

Het eerste gaat over de onbekwaamheid van president Baiden (bewust verkeerd geschreven om cens-uur tegen te gaan). Wat heel de wereld al jaren ziet is nu pas duidelijk voor de door het militaire industriële complex gerunde media: er is iets mis met de president van het 'machtigste' land ter wereld. Wie nu nog niet begrepen heeft dat de wereld in handen is van een klein groepje aantal poppenspelers is simpelweg naïef te noemen.

Verder werd het einde van het onderzoek naar de Bende van Naivel (eveneens bewust verkeerd geschreven) aangekondigd. De speurders hebben na 40 jaar zogezegd niks gevonden. Compleet lachwekkend en een regelrechte schande uiteraard, en zo denkt ook één van de overlevende getuigen er over. De waarheid mag niet aan het licht komen, net als in de dossiers Dutroux en Nihoul waar dezelfde mensen bij betrokken waren, en het was vanaf het begin duidelijk dat er slechts 1 doel was: zo lang mogelijk doen alsof er gezocht werd naar de daders maar ondertussen alles in de doofpot stoppen en zorgen dat het nooit opgelost wordt. Bezigheidstherapie.

In België, net als in de VS, is er in al die jaren niks veranderd. Alles draait om corruptie, geld en macht. Dat is geen negatieve kijk op de wereld maar een realistische visie gebaseerd op feiten. 
Gelukkig kwam ACIM op mijn pad en leerde ik dat het allemaal maar een slechte droom is. Gelukkig maar want anders waren we dik gekloot.

Zij die denken weggekomen te zijn met moorden, misbruik, oplichting en corruptie beseffen hopelijk dat ze in hun volgende levens de rekening gepresenteerd krijgen. Wat een vooruitzicht en wat hou ik op zo'n momenten toch ontzettend veel van karma. Nowhere to run, nowhere to hide! 🥳

Foto (c) Kalea Morgan


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.