Anomalie in de energie (update 2)


Een opmerkelijke anomalie in de energie de afgelopen uren waarbij de energiemeters nagenoeg allemaal een plotse 'drop' of val noteerden.

Geen idee wat hiervan de oorzaak was er waren geen uitbarstingen op de Zon of gammastraling, en de Schumann-meter laat ook niks bijzonders zien.

Wel voel ikzelf opnieuw een sterke druk op mijn zenuwstelsel evenals een tekort aan zuurstof maar dat laatste ligt wellicht aan de gesloten lucht hier ter plaatse.

Wordt wellicht vervolgd.

Update: er was wel een uitbarsting op de Zon ten tijde van de anomalie, dat was echter niet te zien op het moment van schrijven van dit artikel want het beeld stond gepauzeerd op 06:30 deze ochtend. Het volgende beeld, dat pas sinds de late namiddag te zien is, is vanaf het moment nà de uitbarsting. Met andere woorden de uitbarsting zelf is uit de beelden geknipt. Waarom? Geen idee.

Ik hoorde deze namiddag ook weer een felle pieptoon wat wellicht op een nieuwe uitbarsting wijst.

Wordt wellicht opnieuw vervolgd.

Update 2: inmiddels zijn er wel beelden van de uitbarsting. Zoals je ziet hieronder duurde deze vele uren en was ze gigantisch.

Foto (c) Marcus Rivas

Afbeeldingen (c) swpc.noaaReactie plaatsen

Reacties

BASSEE JEANNE
een maand geleden

Dag Stefan.
Heb gehoord dat de Chinees vandaag weer op aarde geland is .hebben blijkbaar onderzoek gedaan wat er achter ons zonnestelsel aan het gebeuren is .waarom is dat eruit geknipt ?geheim,? Jammer he.de groeten.