Vrijheid en rechtvaardigheid zei u? (Update)


In de nasleep van de Volle Maan in Boogschutter, met thema's als rechtvaardigheid en vrijheid, werd bekend dat Julian Assange morgen een zogenaamde 'plea bargain' zal ondertekenen en eindelijk vrij wordt gelaten na meer dan 1900 dagen in een Britse gevangenis.

Julian Assange is de man achter Wikileaks, een online platform dat meer dan duizenden 'geheime' documenten openbaar maakte.

Hij wordt woensdag vrijgelaten nadat hij een document van schuldbekentenis ondertekent ergens op een eiland toebehorend aan de VS dichtbij z'n thuis Australië. Hopelijk is het geen hinderlaag en wordt hij daar niet alsnog in de boeien geslagen.

Het is alleszins opmerkelijk dat het nu gebeurt, enkele dagen na de Volle Maan in Boogschutter met het thema vrijheid en rechtvaardigheid. Bovendien gebeurt het ook in de retrograde van Pluto met als thema... karmische rechtvaardigheid.

Merci Julian Assange voor je moed. Jammer van de schuldbekentenis maar het heeft lang genoeg geduurd. Leve de vrijheid en rechtvaardigheid! Amen.

Update: een foto zegt meer dan duizend woorden 

Foto (c) Samuel Regan Assante & ReutersReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.