Pittige maandagochtend!


Deze ochtend was er niet alleen een Gammastraal-uitbarsting, ook de Zon barstte uit én de Schumann-resonantie schoot astronomische hoogtes in. Zo hoog zelfs dat de metingen offline gingen nadien. Zie afbeeldingen onderaan.

Eén en ander kan er voor zorgen dat je veel energie hebt deze ochtend en héél gefocust bent maar daarnaast kunnen ook kwaaltjes en pijnen sterker voelbaar zijn.

Nog een ander belangrijk kosmisch evenement deze ochtend want de Maan staat conjunct Pluto retrograde. Het brengt gevoelige, emotionele thema's (uit het verleden of een vorig leven) uit ons onderbewustzijn naar boven om te helen en los te laten. Het gaat om thema's als macht, vrijheid en rechtvaardigheid want Pluto staat staat op de grens Steenbok/Boogschutter. Dat hoeft niet altijd in waaktoestand te gebeuren, het gebeurt héél vaak in dromen die dan héél levensecht aanvoelen en waarin iets wordt opgelost of een volgend niveau wordt bereikt. Droomsymbolen als een ladder opklimmen of een paspoort met stempels krijgen betekenen dat je een volgend niveau hebt bereikt op je spirituele pad. Ik zou zomaar het woord doorbraak kunnen gebruiken.

Een pittige maar bevrijdende start van de week!

Foto (c) Nikola Johnny Mirkovic

Afbeeldingen (c) swpc.noaa & nasa.gov
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.