Minder spanning in de lucht?


Er hangt minder spanning in de lucht en er is geen onderhuidse druk meer en dat komt omdat het vierkant tussen Pluto en Mars is opgelost. Pluto planeet van het onderbewustzijn en zogenaamde 'heerser van de onderwereld' stond enkele weken vierkant Mars, planeet van agressie, daadkracht en actie. Korte lontjes, onverklaarbare woede en spanning in het lichaam waren daarvan getuige maar wie dat in zichzelf opmerkte kon het loslaten en zo groeien als mens. Want dat is hetgeen de energie ons komt leren, om ons bewust te maken van wat IN ons leeft en het op een gezonde manier te helen. Niet om het af te reageren BUITEN onszelf. 

Verder is er momenteel en groot gevoel van vrijheid, dat is natuurlijk het effect van de Volle Maan van vrijdag op zaterdag die in Boogschutter stond. Daar staat de Maan nog steeds vandaar een avontuurlijke sfeer, en misschien voor het eerst dit jaar het gevoel van vakantie.

Dat gevoel wordt nog eens extra ondersteund door de Zon die weer schijnt na 8 maanden regenseizoen en de overwinning van de Belgen gisterenavond. hopelijk geraken ze ver in dit tornooi, ons kleine land en haar bewoners kunnen wat goede 'vibes' gebruiken.

ik geef nog mee dat er gisteren alweer een grote uitbarsting op de Zon was en dat gaf ogenblikkelijk oorsuizingen, uitputting, duizeligheid, misselijkheid en de nood om te liggen of slapen. Een uur later was het alweer voorbij. Het lijkt een beetje op een jo-jo. Veel energie en dan uitgeput, veel energie en dan uitgeput,... 

Vandaag en komende week hangt er veel actie-energie in de atmosfeer. Dat komt mede door Mars die nog steeds in z'n thuisteken van Ram staat en vanzelfsprekend ook door Venus, Mercurius en de Zon in het actieve teken van Tweelingen. 

Laat ons echter niet vergeten dat de afgelopen maanden astrologisch gezien simpelweg uniek waren met de Zon, Maan, Mars, Venus en Mercurius die door hun interactie met Cheiron en de Noordelijke Maansknoop in Vissen ons leven voorgoed veranderd hebben. We zijn getransformeerd  en dat betekent niet zozeer dat we iemand anders zijn geworden maar eerder méér onszelf en ons ontdaan hebben van oude, valse ego-lagen gebaseerd op angst. Die nieuwe ik wil zich graag tonen in de buitenwereld, niet op een arrogante manier maar uit zelfliefde en daar is de tijd nu rijp voor. Geniet ervan, je hebt het dubbel en dik verdiend.

Foto (c) Nick DunnReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.