Kosmisch weerbericht (Update 19 juni)


Intense energie op Aarde o.m. als gevolg van alweer grote uitbarstingen op de Zon. Zie afbeeldingen onderaan waar ook te zien is hoe Mercurius over Venus loopt.

Dat alles geeft een katergevoel, een suf en dof gevoel waarbij je niet goed blijf weet met jezelf. Alles gaat ook traag, alsof je net wakker bent. Hier op straat is het doods en is er weinig beweging alhoewel het al bijna 10:30 is. België slaapt nog en dat is misschien ook een gevolg van de diefstal op het EK gisteren.

Update 19 juni: alweer twee grote uitbarstingen op de Zon gisteren, eentje in de late namiddag meteen gevolgd door eentje 's avonds. Een double whammy die bij mij voor iets bijzonders zorgde. Voor ik in slaap val krijg ik altijd beelden te zien van plaatsen die ik niet ken. Ze zijn levensecht en als ik ze zie besef ik dat ik deze beelden altijd te zien krijg. Het vreemde is echter: ik herinner het mij nooit nadien! Op het moment dat het gebeurt denk ik 'hier zijn de beelden weer' maar de volgende ochtend weet ik er niets meer van. Gisterenavond gebeurde dat plots wel tijdens een gesprek met mijn dochter en herinnerde ik me plots een beeld dat ik had gezien de avond ervoor.

Dat wijt ik aan de bijzondere energie van gisterenavond die een effect heeft op ons lichaam inclusief onze hersenen waardoor deze in een andere staat belanden die vergelijkbaar is aan die van slapen of bijna-slapen. Een rustige geest kan meer zien, horen en voelen, vandaar ook dat alle wijsheidstradities het belang van meditatie benadrukken. Boeddha werd ook niet verlicht terwijl hij druk bezig was maar wel tijdens een meditatie onder een boom.

Lang verhaal om maar te duiden dat de energie zo vlakbij de equinox ons naar nieuwe hoogtes brengt en misschien zelfs nieuwe gaven of talenten opent. Dat alles in het 8-jaar van persoonlijke overwinningen. Dat maakt dat je momenteel misschien, net als ik, dezer dagen ook even terugkijkt op wat je de afgelopen 6 maand al hebt bereikt en overwonnen. Dat hoeven geen grote dingen te zijn, het kan ook het nabootsen van de Giant-saus van de Quick zijn dat je gelukt is. Ik spreek voor mezelf. 😇

Het zijn vaak vele kleine overwinningen die samengesteld ervoor zorgen dat je meer in je kracht komt dit jaar. Want daar draait het om in 2024: kracht. Innerlijke kracht meer bepaald, de overwinning op jezelf. Het krijgt met de Volle Maan in Boogschutter komend weekend een extra laagje glazuur met een diep gevoel van authenticiteit. Je bent steeds meer jezelf en dat voel je. 

De Schumann-resonantie blijft ook pieken waardoor je je moe, uitgeput, verward, duizelig en lethargisch kan voelen. Mij helpt koffie, magnesium en om de paar uur eten om m'n lichaam te verzorgen en voeden. Voel zelf aan wat je nodig hebt maar bouw zeker voldoende rust in want we krijgen er nog het effect van de Volle Maan bij die vanaf vandaag opbouwt tot een climax in de nacht van vrijdag op zaterdag. All hands on deck! 🏴‍☠️

Foto (c) Riley McCullough

Afbeeldingen (c) swpc.noaa.gov & sosrff.tu.ru
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.