Kosmisch Weerbericht 26/03


Zoals je op de afbeelding onderaan kan zien staan er momenteel heel wat hemellichamen op één lijn en daar hoort ook nog Saturnus bij (maar die is te klein om weer te geven) wat het totaal op 7 brengt. Daarnaast ziet u ook de komeet Pons Brooks die dichtbij de aarde vertoeft en die men in Amerika de Duivelskomeet noemt inclusief bijbehorende "Dag des Oordeels"-berichten waarbij God met de Zonsverduistering de ongelovigen komt straffen. Sprookjes bestaan nog, zeker bij conservatieve Amerikanen. 

God komt op 8 april  de ongelovigen niet straffen, de Maan komt de Zon verduisteren en dat is het. Wel opmerkelijk is dat er dan maar liefst 7 hemellichamen in Vissen zullen staan. dat legt een grote nadruk op het thema geloof wat wellicht de massahysterie in Amerika verklaart. Repent that! 

Verder geef ik nog mee dat er inmiddels al 10 dagen geen Gamma-uitbarsting is geweest. Zo zie je maar dat het heel uitzonderlijk is als er vele uitbarstingen op één dag plaatsvinden of 70 op 15 dagen.

De uitbarsting op de Zon van afgelopen weekend was de krachtigste sinds 2017. Een absolute klepper met andere woorden maar dat gaf helaas geen zichtbaar poollicht hier in de Lage Landen. Nieuw-Zeeland kreeg héél uitzonderlijk wel Noorderlicht te zien. Op de afbeelding hieronder een ander effect van de uitbarsting, met name de energie-deeltjes die ons Zonnestelsel werden ingeslingerd. De witte vlekjes of stippen zijn deeltjes energie. Als het de jaren '60 was konden we er een keukentegel van maken! Of zijn die terug 'in de mode'? 

Men kondigt voor deze week nog een mogelijke uitbarsting op de Zon aan maar die voorspellingen zijn even accuraat als het weerbericht op TV. 

Ik hoor van veel mensen, waaronder mezelf, nog steeds dezelfde klachten en symptomen: duizeligheid, wazig zicht, vermoeidheid, buikloop (een mooi woord voor diarree), verteringsproblemen, opgezette buik, tintelende benen en voeten, druk op het hoofd, ... Rusten en zelfzorg is zoals steeds van primordiaal belang net zoals eten wat je lichaam vraagt en veel water drinken. Kokoswater, of een andere drank met elektrolyten in, helpt mij ook goed.

Dat was het kosmisch weerbericht voor vandaag, terug over naar jou Martine!

Foto (c) Tom Barrett


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.