Leve Vader! 🥳

Vandaag vieren we vaderkesdag en daarvoor kreeg ik deze ochtend felicitaties van mijn dochter.  Ik kreeg van haar ooit een mooi knutselwerkje dat ze op school maakte. De afbeelding staat onderaan en er is een tekst bij. Er staat "best dad in the" op een wereldbol. Ik zeg altijd "best dad in the buttcrack" omdat er een scheur in de wereldbol zit en het is eigenlijk ook wel accuraat. LOL

Jammer dat men op een bepaalde leeftijd stopt met knutselen en creativiteit op school, het is alsof dat plots van geen tel meer is en alles serieus moet zijn. Maar bon.

Op de andere afbeelding staat een pruttelende pan (dat zou een album van Suske & Wiske kunnen zijn) met tortilla-saus gemaakt door mijn dochter. De saus niet de pan welteverstaan. Ze had ze zelf klaargemaakt en kwam ze vorige week brengen en vandaag op vaderdag haalde ik ze uit de diepvries om op te eten. Dat kwam vanmiddag goed van pas want deze ochtend deed ik mijn lentekuis: stofzuigen, kuisen, schrobben, opruimen en weggooien. Zelfs de leidingen werden gespoeld met bicarbonaat en azijn. Toen alles klaar was feliciteerde ik mezelf en stak ik wierook aan om een nieuwe energetische wind door mijn woonst te laten waaien. Ik spendeerde 4 uur aan de lentepoets en trakteerde mezelf nadien op een "Tortilla Cami".

Vandaag denk ik ook aan mijn wijlen vader en grootvaders, en bedank en eer hen graag op gepaste wijze met een lied. 
Tot slot en last but not least, dank ik op deze vaderkesdag ook Onze Lieven Heer voor de eeuwigdurende, absolute, allesomvattende en volmaakte Liefde. Amen

Foto Jhonatan Saveedra Perales

Reactie plaatsen

Reacties

Rita
4 maanden geleden

Wat een geschenk zo n heel lieve attente dochter. Je kan alleen maar dankbaar zijn zo'n band te hebben met jouw dochter.
Het is fijn om te genieten van de muziek waarmee je telkens afsluit.
Het raakte me wel diep.
Dank Stefan om dit te delen..
Warme groet.

Phara
4 maanden geleden

Gefeliciteerd met jou
vaderkesdag 🥳