Het Mirakel van Bassée

In de 1ste Wereldoorlog vond er een mirakel plaats in Bassée. De Duitsers, die de overwinning voor het grijpen hadden, sloegen plots op de vlucht en lieten alles achter. Ze vertelden nadien dat ze witte ruiters hadden gezien die onoverwinnelijk bleken en die met de borst vooruit op hen afstormden. Niets hield hen tegen, zelfs geen granaten of artillerie. Deze Witte Cavalerie zorgde voor paniek bij de Duitsers die als bange kinderen wegliepen.

De geallieerden hadden echter geen Witte Cavalerie. Wie waren deze ruiters dan? Enkele dagen eerder werd de engelse bevolking opgeroepen om te bidden voor hun soldaten. Massaal werd er gebeden voor een goede afloop en enkele dagen later verscheen de Witte Cavalerie aan de zijde van de geallieerden. Toeval? U en ik weten wel beter.

Vandaag was er opnieuw een mirakel ditmaal niet in Bassée maar dankzij een lieve dame die Bassée heet. Zoals u kan zien op de foto onderaan staat er een nieuwe computer op mijn bureau. Trouwe lezers van mijn blog zullen zich nog herinneren dat ik onlangs een oproep deed voor een nieuwe computer en nog geen 24u later kwam er al een bericht. Vandaag haalde ik hem op bij mevrouw Bassée, een dame die heel veel zware beproevingen op haar pad heeft gekregen maar desondanks moedig is doorgegaan. Ze vindt kracht in het spirituele en is positief, vrolijk en met een hart van goud. Bewonderenswaardig en een voorbeeld voor ons allen. Dankzij haar mooie geste kan ik verder met mijn metafysisch werk. Een dikke merci voor alles. ♡ 

Foto (c) Duncan Sanchez

Reactie plaatsen

Reacties

Marjon
4 maanden geleden

Wauw, er brandt een kaarsje voor mevrouw Bassée en voor jou Stefan! 🌺🌟

Stefan
4 maanden geleden

Hartelijk dank Marjon. ✨🖖🏻