Kan je je karma wijzigen?


In een eerder artikel (Is alles voorbestemd?) schreef ik over tijdlijnen die je kan veranderen door middel van o.a. vergeving en hypnose. Van tijdlijn veranderen betekent in gewone mensentaal dat je je leven in goede zin kan veranderen door bewuste actie te ondernemen. De vraag die ik mij hierbij stelde was of ook karma veranderd kan worden? Het grappige was dat in de video die ik deelde bij het eerdere artikel ook die vraag wordt gesteld: kan je je karma veranderen door hypnose? De man van de video zegt daar ook iets over en ik parafraseer hem: "Sommigen zeggen dat je je karma niet kan ontlopen, maar misschien was het jouw karma om mij te ontmoeten en zo je karma op te heffen? En wie zegt dat het niet zo is?"  De rest van het artikel lees je verder in de ledenzone.