Wat niemand je vertelt over de Wet van Aantrekking


Wie rijk is denkt dat ie iets magisch heeft of kan terwijl ie gewoon een lucky life heeft.

Wie arm is denkt dat ie mislukt is of niks kan terwijl ie gewoon een unlucky life heeft.

De eerste is in een volgende leven weer gewoon de tweede en omgekeerd. Dat is nu eenmaal dualiteit en de manier waarop incarnatie, karma en het ego werkt. Alles is voorbestemd.

De Wet van Aantrekking is quasi onbestaande wat betreft succes in het leven en wat er van overblijft is gebaseerd op onbewuste overtuigingen. Dat laatste betekent dat je zaken gaat aantrekken die afstemmen met wat er speelt in het onderbewustzijn. 
Simpel gezegd: je wil A maar je krijgt B want je trekt onbewust B aan.

Dat is de ontbrekende schakel in 99,9% van de boeken over de Wet van Aantrekking. Meestal geschreven door "succesvolle" mensen die denken dat ze hun succes hebben gemanifesteerd. Ze hebben echter niks gemanifesteerd, ze hebben een lucky life.

De "loser" koopt zo'n boek, past de theorie toe en trekt conform de Wet van Aantrekking niks aan van wat ie werkelijk wil. Wat doet ie verkeerd? Niks. Alleen heeft ie niet door dat zijn onderbewustzijn de plak zwaait. Een onbewust diep schuldgevoel dat ie zich afgescheiden heeft van God en geen leuk leven verdient. Zo straft ie zichzelf onbewust, zonder dat ie het doorheeft.

De kwestie waar alles om draait is het onderbewustzijn en onbewuste schuld wat kan geheeld worden door te vergeven. Door te begrijpen dat je je nooit afgescheiden hebt van God want dat is onmogelijk.

Door te beseffen dat je net als God enkel en alleen Liefde bent en je geest te herprogrammeren via dagelijkse herhaling en meditatie bijvoorbeeld, en op die manier je onderbewustzijn en onbewust schuldgevoel te doen smelten als sneeuw voor de zon.

Dat, dames en heren, is wat niemand je vertelt over de Wet van Aantrekking want de "winner" denkt dat ie het zelf heeft geflikt en de "loser" schrijft geen boek over z'n schlemielige leven of hoe het boek van de "winner" niet werkt. 

Zo kan een voorbestemd unlucky life alsnog veranderen in een lucky life, het is de enige manier trouwens: simpelweg door het onderbewustzijn te herprogrammeren en je schuldgevoel te helen. Simpel maar niet eenvoudig.

Vergeef, wat uiteindelijk neerkomt op jezelf vergeven, want hoe minder schuld je in je onderbewustzijn hebt, hoe meer je jezelf toestaat om van het leven te genieten. Hoe meer je geniet, hoe hoger je levenskwaliteit.

Het Laatste Oordeel van God is dat hij zijn zoon geschapen heeft naar zijn evenbeeld en dat zijn waarde werd vastgesteld op het moment van creatie. Wie zijn wij om daar anders over te denken? 😉

Foto (c) Jonne