🌟 Ken jezelf, kom thuis 🌟

Stefan schrijft elke maand meerdere artikels over metafysica. Tot en met 31 augustus 2023 was deze blog gratis. Vanaf 1 september lees je hier enkel nog de intro van het artikel en betaal je voor het volledige artikel een maandelijks of jaarlijks bedrag. Meer info daarover in de Shop


Alle artikels worden door Stefan zelf geschreven niet door een chatbot of artificiële intelligentie. Het beste bewijs daarvan zie je in de taalfouten en de humor, want beide zijn voor robots onbekend.


Energie-update + boodschap van algemeen nut

Opgejaagd? Zenuwachtig? Het gevoel uit je lijf te springen? Overal pijn? Oververmoeid? Watten in je hoofd? Wazig zicht? Kort lontje? Prikkelbaar? Moeilijk rust of vrede vinden? Over het verleden malen? Zorgen maken over de toekomst?  Waarom voelt het zo vandaag? Dat lees je in de ledenzone.

Lees meer »

Volle Maan 29 september

Komende vrijdag het hoogtepunt van de energie van de Nieuwe Maan van 15 september en dat is zoals steeds de Volle Maan. Het is opnieuw een Supermaan wat betekent dat we de energie extra zullen voelen. Welke energie? Dat lees je hier.

Lees meer »

Equinox

Vandaag, 23 september, equinox. Dan loopt de Zon langs de equator en is de aarde niet getild t.o.v. de Zon. In het engels heet dit de grey zone of twilight zone. Vandaar dat men ook zegt dat de sluiers tussen de werelden heel dun zijn tijdens de equinox. Toen ik vanavond aan het lezen was en mijn koptelefoon op had, las ik het woord twilight toen de zanger van het nummer ook het woord twilight zong. De kans dat dit gebeurt op de dag van twilight is onberekenbaar. Happy equinox! ✨

Lees meer »

Is het Universum jou gunstig of kwaad gezind?

Neptunus staat vandaag het dichtst bij de Aarde van het ganse jaar. Samen met de 7 planeten in retrograde (volledig of in schaduw) geeft dat een zuiverende energie die kristalhelder laat zien waar we onszelf vaak onbewust saboteren, hoe we dat zuiveren en anders gaan aanpakken. het laat ons ook zien dat wat we denken soms een illusie is. Is het leven ons gunstig gezind of niet? Wat zegt de kwantumfysica daarover? Het antwoord daarop zal je wellicht verbazen... 

Lees meer »

Energie-update

Er was eergisteren omstreeks 10:50 een Gamma Straal uitbarsting of GRB in het heelal en een grote explosie of CME op de Zon. Gisteren was er alweer een CME en dat zorgde voor een Geomagnetische Storm type G2 (zie afbeeldingen onderaan). Bovendien lopen er nog steeds 8 planeten in retrograde, was komeet Nishimura gisteren in perigee of het dichtst bij de Aarde ooit en is er inmiddels de fameuze astrologische constellatie van de vlieger of kite aan de hemel. Wat geeft dat qua energie? Welke kwaaltjes en fysieke ongemakken brengt dit met zich mee? Lees het hier als eerste.  Ben jij nog geen lid? Bestel dan een abonnement in de Shop zodat je niet achterblijft. Bedankt overigens aan de vele abonnees die ik deze week reeds mocht verwelkomen!

Lees meer »

Video

Op de ledenpagina staat nu ook een video (in het engels) met daarin o.a. de energie van de Nieuwe Maan en een live heling-sessie. Wil je ook toegang tot de exclusieve ledenpagina? Neem dan een abonnement in de Shop. 

Lees meer »

Nieuwe Maan 14-15 september: the Perfect Wave

In de nacht van 14 op 15 september is er een Nieuwe Maan. Die staat in het teken van Leeuw maar vermits ie op de laatste graden staat van dat teken, is ook de energie van Maagd betrokken. De Zon en Maan in Leeuw en Maagd brengen ons de komende 4 weken nieuwe energie. Welke energie? Bovendien is er een zeer zeldzame constellatie actief tijdens de Nieuwe Maan, een soort perfect golf. Wat brengt die? Lees verder in de ledenzone. 

Lees meer »

Een leuk trucje om mensen snel te ontcijferen.

De meest gestelde vraag over astrologie is wellicht "Wat is jouw sterrenbeeld?". In theorie betekent dat: In welk teken op de ecliptica stond de Zon op jouw geboortedag? Mensen hopen op die manier gelijkgestemden tegen te komen maar in de praktijk zijn mensen met hetzelfde sterrenbeeld echter vaak totaal anders . Het zonneteken of sterrenbeeld zegt immers niet heel veel over een persoon. De Ascendant, Maan, Noordelijke Maansknoop, Pluto, Cheiron, Mars, Venus,... zijn allemaal elementen die mee voor een groot stuk bepalen hoe iemand is. Daarnaast is er een simpelere manier om meteen meer te weten te komen over iemand. Je wil iemand graag beter leren kennen maar niet als een detective overkomen. Hoe doe je dat? Lees het volledige artikel verder op de ledenpagina. Nog geen lid? Hoe is het in godsnaam mogelijk? Weet je moeder dat? Ga snel naar de Shoppagina en bestel. 

Lees meer »

Het materiaal op deze website is beschermd met copyright en andere rechten.  Het mag enkel gebruikt worden in originele, volledige vorm, met vermelding van de oorspronkelijke bron en mits voorafgaand schriftelijk akkoord van de auteur.