Volle Maan 23 mei


Komende donderdag om 15:35 een Volle Maan in, sidder en beef, Schorpioen. ♏️  Het toppunt van emoties en gevoelens in het meest passionele teken van de zodiak? Dat geeft vuur en passie! 

Bovendien maakt Pluto vele positieve aspecten, waaronder een driehoeksverhouding met de Maan, en vermits Pluto de heerser is van Schorpioen levert dit een hele intense energie op om tot diepe transformatie en wedergeboorte te komen.

Pluto en Schorpioen staan immers voor dood, diepe angsten, controle, macht, het onderbewuste, taboe, sex, paranormale gaven, erfenissen, begrafenissen, huwelijk, geboorte en verlangens. 

Als je dit alles combineert, wetende dat een Volle Maan het hoogtepunt van de maandenergie is en een climax van gevoelens en emoties, kan deze Volle Maan een bevrijdende catharsis worden. Een champagnefles die openvliegt waarbij het vocht er hard en ver uitspuit. Een moment van diepe bevrijding en verlossing, zowel innerlijk als uiterlijk. Eindelijk verlost van diepe angsten, complexen of belemmeringen. De wedergeboorte van de fenix die verrijst uit z'n as.

Tekst gaat voort onder de afbeeldingen.

 Het is voor ieder van ons kwestie om grondig te onderzoeken wat we echt verlangen, waar we een hele krachtige drang naar hebben, wat onze diepe passie is. Dat wordt deze week héél duidelijk en wordt met de Volle Maan naar de oppervlakte gebracht.. 

Vermits Pluto vlakbij Boogschutter staat en er ook een driehoeksverhouding is met Neptunus, is er een verhoogde kans op affaires, avontuurtjes en slippertjes. Ze zijn het resultaat van lang ingehouden wensen en onuitgesproken verlangens. Wat eerder nog enkel mentaal speelde of kon worden ingehouden, wordt nu naar de oppervlakte gebracht. Het is niet meer te bedwingen. Het moet eruit. Van fantasie naar realiteit.

De Zon staat conjunct Jupiter en Venus in Stier, een hele fortuinlijke samenstelling met thema's als fortuin, geluk, bezit, waarde, overvloed, expansie, genieten en luxe. Wat er deze week gebeurt heeft de potentie om ons leven te veranderen. Een gedurfde uitspraak maar Schorpioen meet zich graag met de sterkste. Bovendien staat Mercurius in Ram en die zegt: let's do this!

De enige voorwaarde om ten volle te profiteren van de golven van deze Volle Maan-energie is dat we door onze angsten breken. Angst is hetgeen moet sterven en losgelaten worden om tot wedergeboorte te komen. Het zal deze week dan ook voelen alsof je een beetje sterft, alsof je net een gewaagd bericht naar iemand hebt gestuurd en je je afvraagt "wat heb ik gedaan?" maar dan maakt je telefoon plots het verlossend ping-geluidje dat er een antwoord is en leef je weer. Je bent niet gestorven, er is iets in jou gestorven, een denkbeeldige angst. Nadien vraag je je af: "waarom heb ik dit niet eerder gedaan?". Het antwoord op die vraag is: omdat de energie en je ziel er nu pas rijp voor is. 

Je kan natuurlijk ook je angsten niet confronteren en niet transformeren. Je ganse leven dezelfde persoon blijven, nooit je kans wagen en altijd de veilige kaart spelen. Het levert helaas niets op want dan kan je het in een volgende reïncarnatie helemaal opnieuw komen doen. Meer daarover in het boek dat ik aan het schrijven ben, ik hoop het tegen de zomer klaar te hebben.

Kijk in je siderale geboortehoroscoop waar 2' Schorpioen ♏️ staat en kijk in welk Huis dat staat dan weet je waar deze passionele Volle Maan zich voor jou persoonlijk afspeelt: Huizen

Waag zeker ook een gokje deze week want de sterren staan nog steeds bijzonder gunstig. Allez, allez roulez, rien ne va plus! 

Als je deze analyse waardevol of nuttig vindt of graag in de Hemel terechtkomt na dit leven, deel dit artikel dan met je netwerk. 

Foto (c) Cullan Smith

Afbeelding (c) in-the-sky.org


Reactie plaatsen

Reacties

Sigrid Horions
een maand geleden

In het kort: zeer benieuwd!
Naar zowel aankomende week alsook nog steeds jouw boek! Ik hoop ook dat hij klaar geraakt tegen de zomer 🤞🏽