Energie-update


Een korte energie-update op zondagavond. Er was gisteren alweer een hele grote uitbarsting op de Zon, die ook Aarde-gericht was, wat bijzondere energie en symptomen geeft.

Wat voornamelijk speelt is de maag en darmen die opzwellen als een ballon, het lijkt alsof iemand met een pompje bezig is mijn buik op te blazen. Nog even en ik vlieg weg!

Het heeft niets te maken met wat je eet of drinkt want vandaag at ik 6 uur niets en toch was er plots heel veel beweging in mijn buik. 

Verder ook nog steeds wazig zicht en troebele ogen. Ikzelf heb ook, als gevolg van de maagklachten, last van een lichte trilling in mijn lijf, voornamelijk de linkerkant. Alsof ik de hele tijd onder lichte stroom sta. Af en toe ook benauwdheid en een tekort aan adem.

Deze middag had ik plots nood aan slaap en ik heb maar liefst 2 uur diep geslapen. Ons lichaam is de gigantische energie van de voorbije dagen aan het integreren.

Afgelopen nacht, net zoals de ganse week eigenlijk, intense dromen met oude thema's en oude bekenden die de revue passeren. Het voordeel van het in dromen te verwerken is dat je het niet in het echt meer hoeft te doen. Het kan er wel voor zorgen dat je, ondanks lange en diepe nachtrust, toch moe wakker wordt. Dat is dan te wijten aan dit 'karmisch droomwerk'.

Verder heb ik nog steeds veel dorst en nood aan water. Het drinken van kokoswater of water met wat Himalaya-zout helpt om extra elektrolyten binnen te krijgen.

Ik neem sinds enkele dagen ook koninginnegelei in, die bestelde ik deze week voor het eerst bij een imker die nog op natuurlijke wijze werkt zonder giftige bestrijdingsmiddelen. Ik maak er graag gratis reclame voor, hun honing is de lekkerste die ik ooit al at! Je kan online bestellen en ze verzenden ook aan huis. Neem eens een kijkje op www.thehoneybear.be

Fijne zondagavond & take care

Foto (c) Tony Tran

Afbeelding (c) swpc noaa


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.