Uitbarstingen


Dinsdagavond produceerde de Zon de krachtigste uitbarsting van de huidige Zonnecyclus en ook gisteren was er een grote explosie. 💥 

Ons lichaam moet die gigantische hoeveelheid energie verwerken en het geeft dan ook allerlei kwaaltjes en ongemakken. In mijn geval: wazig zicht, pijnen in het hoofd, vreemde trillingen in mijn oor (leek op het walmend geluid van een ufo), héél veel dorst, droge huid, pijn in het ganse linkerbeen, moeilijk in slaap vallen, intense en chaotische dromen met veel oude bekenden, pijn in de bijnieren (rug, net onder de ribben), opgeblazen darmen en buik, pijnlijke voeten, puisten rondom de neus en griepachtige verschijnselen (keel en neus).

Hoe ik nog rechtsta en functioneer is een raadsel maar ik vertrouw er op dat het goed komt.

Mercurius is vandaag naar Ram opgeschoven na een hele lange tijd, waaronder retrograde, in Vissen te hebben gestaan. Het brengt een bijkomende actiecomponent in zowel woord als daad en legt de nadruk op assertiviteit in plaats van introspectie en verbinding.

De Zon staat conjunct Jupiter, daar schreef ik eerder al over, en dat staat voor expansie, fortuin en zelfwaarde. Op de afbeelding onderaan zie je Jupiter als het witte stipje links naast de Zon. 

Links schuin boven de Zon zie je dan weer een hele reeks stippen, dat zijn de Pleiaden. Ze brengen ons dezer dagen een Hogere, zachte energie.

Rechts naast de Zon staat Venus, inmiddels ook in Stier, haar thuisteken. Het legt de nadruk op thema's als zelf-redzaamheid en zelf-voorziening. Ze maant ons aan om van het leven te genieten, het dag per dag te nemen en dankbaar te zijn voor wat we wél hebben in plaats van te focussen op wat ontbreekt. Wijze raad. 

Ik kreeg deze week een uitnodiging uit Italië met betrekking tot mijn boek dat ik aan het schrijven ben. Daar word ik blij van en ben ik dankbaar voor. Er komt stilaan schot in het boek en ik denk of hoop het voor de zomer af te werken.

Foto (c) Rapha Wilde


Reactie plaatsen

Reacties

Sigrid Horions
9 dagen geleden

Afgelopen dinsdag thuis gekomen na een dag winkelen, de boodschappen die we gedaan hadden kon ik niet meer uit de auto halen van de enorme pijnen in mijn lichaam. Lucht toch wat op dit nu ook te lezen dan. Ik ben zeer benieuwd naar je boek!!