Kosmisch weerbericht (3de update 11 juni)


Deze ochtend was er niet alleen een gamma-uitbarsting, de 3de overigens in juni, ook de Zon was weer actief met een grote uitbarsting. Allebei te zien op de afbeeldingen onderaan. Gamma-uitbarstingen bevatten de grootste hoeveelheid licht of energie van alle stralen en werken diep door in ons lichaam, vandaar dat ze ook worden gebruikt in de medische wereld om tumoren en dergelijke te verwijderen.

Daarnaast noteerde de Schumann-resonantiemeter ook hoge waarden gedurende vele uren wat betekent dat er verhoogde elektromagnetische energie is op Aarde.

Dit alles zorgde er misschien voor dat je intense, levensechte dromen had of dat je wakker werd met de vraag 'op welke planeet ben ik?'.

Bovendien is het ook nog eens een zogenaamde portaaldag, met het dubbele cijfer 6 vandaag, wat de nadruk legt op harmonie, schoonheid, gezelligheid, romantiek en een evenwicht tussen het hogere en het aardse. Dat laatste is wat we vandaag doen namelijk het integreren van de Hogere energie in ons lichaam en onze geest. Ook worden onze (boven-)natuurlijke gaven fijner afgestemd, want die krijgen in juni een upgrade. Onze dromen zijn hier een voorbode van. 

Het verwerken van de energie kan er eveneens voor zorgen dat je het ene moment heel veel energie hebt en enkele minuten later plots heel moe bent en in slaap kan vallen. Een 'pousette' voor volwassenen, net zoals voor baby's, waar je in kan liggen als je buiten bent zou handig zijn. Als ze nog eens zelf-rijdend is, is dat helemaal ideaal. Een zelfrijdende babywagen voor volwassenen, ik ga naar de ontwerptafel...

Met al deze intense energie is het zoals steeds kwestie om goed voor jezelf te zorgen waaronder te rusten wanneer nodig, veel water te drinken en vooral te eten wat je lichaam nodig heeft in plaats van wat 'gezond' is. Wat voor de ene gezond is, is dat niet voor de andere. Wie in Californië woont waar het 360 dagen per jaar zonnig is, kan leven op smoothies, maar  dat geldt niet voor iemand die in België woont waar de herfst tot juni duurt. Voel zelf aan welke brandstof je lichaam nodig heeft, alleen jij weet dat best. Baseer je niet op gezondheidsboeken of -voorschriften want ze spreken elkaar allemaal tegen. Eet en drink zoals het goed voelt voor jou. Doe dit alles zonder schuldgevoel en vanuit liefde voor jezelf, dat maakt een wereld van verschil. 

2024 is het jaar van de persoonlijke overwinningen. Overwinningen op jezelf, hoe klein ook, als je maar tevreden bent en tegen jezelf kan zeggen 'goed gedaan'. Je leven leiden op je eigen manier die goed voor je voelt hoort daar absoluut bij. Wat de wereld er over denkt maakt niets uit, hoe jij je leven leidt is enkel tussen jou en God. Wat je vanuit en met liefde doet, is altijd goed.

Fijne dag & take care want de energie zal in de loop van vandaag en morgen verder op ons inwerken. 

Update 8 juni: hele krachtige uitbarstingen op de Zon vannacht, kijk maar naar de 'spikkels' op de blauwe satellietfoto die de energiedeeltjes zijn, ik denk protonen, die naar de Aarde worden geslingerd. De meters noteerden hoge waarden en ik voel sinds gisteren ook weer plotse pijn in mijn rug als gevolg van de uitbarstingen, wellicht mijn maag/darmen of milt/nieren. Ik heb het er het raden naar. Ik verzette ondanks of dankzij de energie veel werk vandaag en rondde zonet de eerste proefversie van m'n boek af. 

Update 10 juni: vanmiddag was er alweer een grote uitbarsting op de Zon, zoals te zien op de afbeelding hieronder. Links van de Zon zie je overigens Venus en rechts Mercurius die weldra een conjunctie komt vormen met de twee voornoemde. Allen staan ze in het sterrenbeeld Stier want de Zon staat in Stier tot en met 19 juni. Astrologen die spreken over de Zon (of Venus of Jupiter of Mercurius) in Tweelingen hebben het dan ook grondig mis, maar dat is hun probleem. De nadruk ligt nog steeds op bezit, waarde, rijkdom, zelfvoorzienend zijn, met je handen werken en genieten van het leven. Met Mercurius weldra in conjunctie krijgen we mogelijk een ingeving hoe we onze waarde, ons bezit of onze zelfredzaamheid kunnen verbeteren. Een geïnspireerd zakelijk idee.

Mars schuift morgen op van Vissen naar z'n thuisteken van Ram ♈️ en dat geeft actie de komende weken, evenals assertiviteit en daadkracht. We krijgen plots heel wat dingen gedaan en dat is eigenlijk al enkele dagen aan de gang ondanks de blijvende vermoeidheid als gevolg van de energie-uitbarstingen.

Onderhuids speelt ons geweten op en voelen we dat we iets moeten doen voor onze medemens, als een soort Hogere plicht. Dat komt door het effect van Saturnus die vierkant staat t.o.v. Venus, de Zon en Mercurius. Daarnaast staat ook Pluto vierkant Mars en dat geeft emotionele dromen met onbewuste thema's als agressie en macht. Het brengt ook minder leuke herinneringen naar boven, over je eigen gedrag of woorden, om het te vergeven en los te laten.
Pluto loopt retrograde richting Boogschutter en dat brengt karmische rechtvaardigheid (waarover ik in een eerder artikel al schreef). De vruchten daarvan worden in deze periode ook geplukt dus aarzel niet om iets in de wereld te brengen want het kan vanuit het niets wind in de zeilen krijgen. 

Update 11 juni: gisterenavond én vannacht opnieuw 2 grote uitbarstingen op de Zon, zie afbeeldingen hieronder. Ik werd gisterenavond plots zo moe alsof ik de nacht ervoor niet had geslapen. Wat later geraakte ik dan weer niet in slaap, lol. Net wakker en ben nog aan het slaapwandelen. Terzijde: De laatste tijd wordt mijn smartphone heel warm na een tijdje, en ik ben niet de enige bij wie het gebeurt. Makkelijk want dan hoeft de verwarming niet aan in een herfstmaand als juni. 😉

Foto (c) Tangerine Newt

Afbeeldingen (c) nasa & swpc noaa


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.