Nieuwe Maan 6 juni (update)


Donderdag aanstaande een nieuwe energiecyclus voor de komende 4 weken met de Nieuwe Maan in het aardse teken van Stier, meer bepaald op 25 graden. ♉️ Kijk in je siderische geboortehoroscoop in welk huis 25 graden Stier staat en lees dan de uitleg over hoe deze Maan jouw leven beïnvloedt: Huizen.

Zon en Maan staan samen maar ditmaal is ook Venus betrokken want ze staat conjunct. Vermits Venus de heerser is van Stier geeft dit ideale omstandigheden om te genieten van het leven, lekker te eten en drinken, creatief in de keuken of tuin te werken, met je investeringen of verzekeringen bezig te zijn, aandelen van grondstoffenproducenten te verhandelen of simpelweg in het gras te liggen terwijl je naar de wolken kijkt. 

Terwijl je dat alles doet knaagt er iets onopvallend maar genoeg om het op te merken: het geweten. Saturnus maakt een vierkant met Zon, Maan en Venus en staat op de grens Waterman/Vissen. Ergens diep vanbinnen klinkt een stemmetje dat zegt: deel met je medemens (Waterman) en geef aan zij die het minder hebben (Vissen).

Wie het in dit leven goed heeft, heeft een lucky life. In een volgend leven is het omgekeerd, wees je daar goed bewust van. Je kan ook denken dat je het allemaal zelf hebt gerealiseerd in dit leven in plaats van dat het zo voorbestemd was. Wie dat denkt zal grote ogen trekken als ie sterft en z'n levensreview te zien krijgt. Hopelijk zijn er dan in het volgende leven mensen die niet egocentrisch zijn om jou uit de nood te helpen of om een luisterend oor te bieden.

Geniet en deel is de boodschap voor deze Nieuwe Maan. Bekijk ook alvast even hoe je meer vrijheid kan bekomen in dit leven en wat vrijheid voor jou betekent want daar ligt het hoogtepunt van deze energie binnen 2 weken met een Volle Maan in Boogschutter. ♐️ 

Ik laat het hierbij voor deze analyse wegens ziekte. 

Update: denk eraan om een wens te doen met de Nieuwe Maan, want dan is de aantrekkingskracht van Zon en Maan tegenover de Aarde het krachtigst en geef je je wens de hoogst mogelijke tractie mee. Het exacte moment hier in de Lage Landen is om 14:38.🍀

Was dit artikel nuttig of interessant, deel het dan met anderen.

Foto (c) Kate Remmer

Afbeelding (c) in-the-sky.orgReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.