Zeldzame energie op 31 mei


Vrijdag 31 mei is een bijzondere en unieke dag want zoals je op afbeelding onderaan kan zien staan nagenoeg alle hemellichamen die dag in slechts 2 tekens: Vissen ♓️ en Stier ♉️.

Enkel Pluto staat op de grens Boogschutter/Steenbok en de Zuidelijke Maansknoop staat in Maagd maar die laatste is net als de Noordelijke Maansknoop geen echt hemellichaam maar een theoretisch punt. 
Dat zijn dus 6 hemellichamen in Vissen en 5 in Stier.

Bovendien zijn er maar liefst 4 (!) conjuncties:

Maan en Saturnus in Vissen (grens Waterman)

Mars en Cheiron in Vissen

Uranus en Mercurius in Stier

Zon en Venus in Stier

De nadruk ligt met Stier bijgevolg op het aardse (materie, bezit, eten, genieten, shoppen, met de handen werken, op zeker spelen) en met Vissen, een waterteken, op het emotionele (verbinding, aanvaarding, ontspanning, geloof, meditatie, spiritualiteit, afzondering). 

Tot slot staan alle hemellichamen ook gunstig tegenover elkaar geplaatst want er zijn enkel driehoeksverhoudingen en conjuncties. Dat maakt de laatste dag van deze hele bijzondere maand mei niet alleen héél uniek maar ook ondersteunend en fortuinlijk.

Kijk in je eigen geboortehoroscoop waar Stier ♉️ en Vissen ♓️ staat, zodat je weet in welke levensdomeinen de focus ligt voor jou morgen (en komende dagen): Huizen

Geniet ervan en fijn weekend alvast! 

Foto (c) Jeffrey HamiltonReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.