Last van de energie?


De invloed van wat er in de kosmos gebeurt, waaronder de planetaire conjuncties en de uitbarstingen op de Zon, is groter dan ik dacht. 

Onderaan een afbeelding waarop je de USA ziet na de megauitbarstingen op de Zon van 10 en 11 mei (toen we het Noorderlicht zagen). Dat zorgde, dixit Spaceweather.com, ervoor dat het aardoppervlak en rotsen een elektrische lading hadden die 10.000 maal hoger was dan de normale waarde! Tienduizend! Vanzelfsprekend voelen wij als mens dit ook. Je moet niet vragen wat onze lichamen te verduren hebben en hoeveel energie ze moeten verwerken.

Niet alleen bevestigt dit dat de uitbarstingen op de Zon een effect op ons hebben maar ook dat het effect gigantisch is. Het wordt dan ook veel begrijpelijker dat er zoveel kwaaltjes en ongemakken opduiken als de Zon heel actief is geweest. Ik ervaar nog steeds wazig zicht, duizeligheid, een lichte trilling in m'n lichaam en grote behoefte aan water als grootste symptomen.

Gisteren, woensdag om exact 15:33 werd mijn linkeroor ook doof, alsof het geluid verdwijnt en er enkel nog een verre pieptoon te horen is net zoals de schooltesten bij het PMS vroeger, en dat kwam overeen met alweer een mega-uitbarsting op de Zon op dat moment. We voelen niet alleen de uitbarstingen, we horen ze ook.

Normalerwijze zeg ik om de energie van je af te laten stromen door blootsvoets op het gras te staan, maar als de grond ook 10.000 x hoger geladen is, weet ik niet of het veel helpt. Ik ga morgen om een acupunctuursessie om zo mijn energie bij te laten stellen.

Ik slaap ook moeilijk in 's avonds en lig tot na middernacht wakker. Gelukkig hoef ik mijn bed 's morgensvroeg niet uit en kan ik slapen tot ik zelf wakker word. Neem alleszins voldoende rust en luister naar je lichaam aub.

Foto (c) nasa


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.