Wie is je actie-maatje?


Wie wat meer actie of beweging in z'n leven wil kan via een simpel numerologie-trucje achterhalen wie daar de meest geschikte persoon voor is.

In numerologie is het nummer van beweging of actie het getal 3. Mensen met levensgetal 3 hebben veel energie en nood aan beweging, aan het uitdrukken van hun emoties. Iemand met levensgetal 33 heeft hier al helemaal behoefte aan. 

Maar wat als je geen 3 of 33 bent? Hoe breng je dan actie in je leven? Simpelweg door iemand te contacteren met wie je samen op het getal 3 uitkomt. 

Ben je een 7 van numerologie dan krijg je actie of beweging met iemand die een 5 is van numerologie want 7 + 5 = 12 of (1+2=) 3.

Een 7 die actie of beweging wil, krijgt dit door samenwerking met een 5. 

Bereken dit voor jezelf om te zien met wie jij actie of beweging beleeft. Je kan je numerologie berekenen door simpelweg de getallen van je geboortedatum op te tellen en te herleiden tot een enkelvoudig getal. Hetzelfde geldt vanzelfsprekend voor de andere persoon.
Kom je uit op een 3 samen, dan zijn jullie The Dynamic Duo. Als je samen bent, is er altijd wat te beleven.

Als je ook nog eens je emoties of gevoelens kan uiten tegenover elkaar, dan krijgt deze vriendschap of samenwerking niet alleen een hoger octaaf maar duurt ze ook het langst. 
De energie die veruiterlijkt wordt werkt immers helend voor beiden. De 'oppervlakkige' actie heeft aldus een vele diepere waarde dan enkel beweging of samen iets creëren, het is gezond voor lichaam en geest van beiden. Het lucht op mits men eerlijk z'n emoties durft uiten.
Zoniet blijft deze samenwerking hangen op het niveau van enkel het mentale of fysieke, terwijl het goud te vinden is op het emotionele vlak. Daarvoor is eerlijkheid en moed nodig, twee andere componenten van deze relatie.

Foto (c) Tyler Nix

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.