Dreams do come true 🌟


Dromen komen soms uit, ook die van mij, want gisteren zag ik voor het eerst in m'n leven het Noorderlicht. Weuj! 

Een en ander werd mogelijk gemaakt door de weersomstandigheden met weinig bewolking, een wassende Maan waardoor er weinig maanlicht was, en uiteraard de vele uitbarstingen op de Zon de afgelopen dagen evenals de hoge zonnewind. Hieronder nog enkele foto's van het Noorderlicht of poollicht, dat merkwaardig genoeg niet enkel in het Noorden te zien was maar ook in het Oosten en Westen.

De Zon is nog steeds heel actief en en er zijn inmiddels nog uitbarstingen geweest. De afbeeldingen onderaan van de meters laten dieprode cijfers zien, wat vanzelfsprekend staat voor torenhoge energie. ik was gisteren even buiten maar de hitte van de Zon was moeilijk te verdragen en ik voelde na een half uur al dat het voldoende was geweest. Nadien was ik ook plots heel moe, wellicht een gevolg van de gigantische energiestromen op Aarde.

Deze energie raakt diepe deeltjes in onze geest en lichaam aan, en brengt oude herinneringen en overtuigingen naar de oppervlakte om los te laten. Dat hoeft niet altijd zwaar te zijn, de kwestie is om het los te laten zodat je vrij en onbelast verder kan. Het brengt kleine doch belangrijke veranderingen in de manier waarop je naar het leven kijkt.

Zoals ik al schreef enkele weken geleden is deze periode een tijd die we nooit van ons leven nog zullen vergeten en waar we nog vele malen aan zullen terugdenken als een keerpunt in ons tijdelijk bestaan van spiritueel wezen in een mensenlichaam.

Ik had vannacht ook bizarre doch bevrijdende dromen met gigantisch veel symboliek. Het was voor mij een magische avond en nacht en ik ben nog even aan het bekomen, niet alleen omwille van de torenhoge energie die er heerst maar ook omdat ik veel later dan gewoonlijk in mijn bed lag om het schouwspel aan de hemel te bewonderen.

Ook vanavond wordt Noorderlicht voorspeld. Wie wil kijken: soms zie je het niet meteen met het blote oog, laat je ogen daarom eerst wennen aan de duisternis. Zie je nog steeds niets, dan kan je een foto nemen want op foto's zie je het soms wel. Vanzelfsprekend zie je meer op het platteland dan in steden waar veel lichtpollutie is. Maar ik zag het hier in Schoten vannacht ook ondanks de nabijheid van de autostrade. Van zodra de avond valt kan je de magie van het Noorderlicht zien. Veel plezier! 

Foto (c) Stefan Van Heester

Afbeeldingen (c) swpc noaa

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.