Authentiek, authoriteit & auteur ✍️

In het jaar 2024 van authenticiteit en autoriteit zal ik me de komende tijd bezighouden met schrijven, meer bepaald van een boek.

Ik kreeg deze week al een hint, die ik pas vanochtend begreep, toen m'n moeder me er op attendeerde dat er in de straat waar ik opgroeide veel schrijvers woonden, onder andere de auteur van de stripreeks De Rode Ridder. Onlangs was er ook een dame die een hint gaf door te zeggen dat mensen als ik moeilijk te vinden zijn.

Vanochtend kreeg ik een bijkomend inzicht van een medium uit Brugge en vermits ik deze week ook al aanvoelde dat ik iets anders moest doen om een groter publiek te bereiken, is het duidelijk waar mijn nabije toekomst ligt: in het schrijven van een boek.

Of ik daarnaast nog artikels ga plaatsen op deze blog weet ik niet maar dat zal alleszins slechts zelden gebeuren. Het schrijven van artikels is tijdrovend werk en voor een artikel met 5' leestijd schrijf ik soms 3 uur. Gelet op het zeer beperkt aantal lezers, steek ik beter mijn tijd en energie in iets dat een groter publiek kan bereiken. Bovendien heb ik wellicht geen zin meer om te schrijven als ik al quasi dagelijks aan m'n boek schrijf, ik ken mezelf... 🥳

Qua titel twijfel ik momenteel nog tussen "Alle fietspaden bergaf!" en "Het boek dat ge absoluut moet lezen, allee ge moet niks natuurlijk maar misschien wilt ge het wel, zie maar, ik hoor het wel en anders hoor ik het niet, even goede vrienden en dan bellen we nog wel". Ik twijfel nog aan die laatste 'wel' want dat maakt het wel erg lang. 🤓

Bon, genoeg gezwanst. Ik stop met schrijven en begin met schrijven. Van blogger naar auteur. 🧙🏻‍♂️

Als er lezers zijn die een inzicht, idee of tip hebben m.b.t. m'n boek, laat zeker weten. Ik laat me zoals steeds leiden door mijn Hogere Zelf maar sta open voor suggesties. 💡

Foto (c) Jarred Craig


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.