Kosmisch weerbericht (bijgewerkt 24/3)


Kapow! ☄️ Er was vannacht een hele grote en intense explosie op de Zon dewelke een zogenaamde X1 zonnefakkel produceerde en enkele uren duurde. Je ziet hoe de explosie in ons zonnestelsel wordt geslingerd onderaan op de afbeeldingen in chronologische volgorde.

Het kan zijn dat je hierdoor wakker bent geworden of vol energie aan deze zaterdag begint want het duurt slechts enkele minuten voor deze fakkels om de Aarde te bereiken. Zoals je kan zien registreerden de energiemeters al meteen verhoogde waarden vanochtend. Het geeft ook bijzondere levendige dromen, in mijn geval was ik een wheelie aan het doen op mijn koersfiets. LOL

Het aantal protonen verhoogde ook meteen wat kan zorgen voor prikkelende of 'voze' voeten en benen. 😵‍💫

Er was volgens mij ook een eerdere explosie op de Zon, vrijdag om 14:47, want toen hoorde ik een felle piep in mijn linkeroor. Als dat gebeurt is het alsof ik plots doof wordt in dat oor of dat het vacuüm wordt gemaakt en dan volgt er een fluitend geluid dat, afhankelijk van het geval, enkele tot tientallen seconden duurt. Het is uiteraard geen tinnitus want dan hoorde ik het altijd. Ervaarde iemand van de lezers dit ook gisteren? Of zit er een puberend insect in mijn oor dat vuurwerk afsteekt? 🪲

Vandaag is het een creatieve, speelse energie want de Maan staat in Leeuw. 🦁 Zondag verschuift de Maan naar Maagd en worden we niet alleen serieuzer maar ook praktisch, en maken we ons klaar voor de Volle Maan en Eclips van maandagochtend. Dat brengt meestal minder slaapkwaliteit met zich mee maar ook voorspellende dromen. Noteer ze als je wakker wordt.

Update zondag 24/3: er is nog steeds een verhoogde energie op Aarde n.a.v. de mega-explosie op de Zon gisteren. Je kan het zien aan de meters op de afbeelding hier net onder. Daarop zie je ook dat er, in tegenstelling tot gisteren, vandaag een zwaar verhoogd protonen-niveau is. Dat geeft bij mij misselijkheid, duizeligheid, wazig zicht en allerlei andere kwaaltjes waaronder in oude pijnpunten zoals een specifiek punt in mijn lage rug.
Ik neem Vertigoheel in om de duizeligheid tegen te gaan, daarnaast ook vitaminen en supplementen waaronder magnesiumcitraat om spanning weg te nemen. Eten helpt ook om de ergste symptomen tegen te gaan want het lichaam heeft extra voeding nodig in deze omstandigheden.

Wat mijn lichaam exact nodig heeft test ik al rechtstaand door eten (of drinken of vitaminen of supplementen) tegen mijn hart te houden en dan te vragen "heeft mijn lichaam dit nodig?". Als ik naar voor val, dan is het een JA. Val ik naar achter dan is het NEE. Blijf ik in het midden is het neutraal. Op die manier laat mijn lichaam me weten wat het nodig heeft en dat is meteen ook de beste voedingstip die er bestaat: vraag het aan je lichaam. Je hoeft niet op de grond te vallen trouwens, als je begint te hellen is het prima. LOL

Dit systeem van met je lichaam werken is gebaseerd op spierspanning en heet kinesiologie. Je kan het met zowat alles doen, zoals kleren of toestellen of... Ik spreek uit 15 jaar ervaring als ik zeg: pas het niet toe op situaties of op mensen want dat is niet altijd accuraat. "Is deze persoon goed voor mij? Nee. In de rechtbank: ik wil een echtscheiding edelachtbare want ik val naar achter!" LOL

Zo, ik leg me op de zetel want heb teveel last van de energie en zwalp rond als een scheepskapitein op een wilde zee. 

Fijn weekend! 🎡 ✌🏻

Afbeeldingen (c) swpc noaa 

Foto (c) Clark Young
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.