Nieuwe Komeet, uitzonderlijke energie


Een amateur-astronooom uit Japan ontdekte deze week een nieuwe komeet die, zoals gebruikelijk, werd vernoemd naar z'n ontdekker.

Komeet Nishimura bevindt zich momenteel in constellatie Tweelingen en is wellicht een hyperbool-komeet wat betekent dat ie ons zonnestelsel slechts éénmaal aandoet en dan weer verdwijnt. Het spreekt voor zich dat dit een bijzondere gebeurtenis is en ook bijzondere energie met zich meebrengt. Hij passeert in September ook de orbit van Mercurius dus hét thema van deze komeet is communicatie. Zowel Tweelingen als Mercurius staan voor communicatie en aangrenzende thema's als leren en snel denken. Voel en ervaar zelf maar hoe deze kosmische wildcard jou de komende weken beïnvloedt, helpt en verandert.

Verder waren er 3 Gamma Ray Bursts (GRB's) of Gamma Straal uitbarstingen de afgelopen dagen. Eentje op 15/08 en twee op 16/08. Het effect daarvan op mijn lichaam is dat ik extra moet eten en ook wat hyper wordt. Niet druk of dergelijke maar hyper-geconcentreerd. Tijd lijkt dan ook minder te bestaan, alsof je "in de zone" zit zoals ze zeggen.

Verder was er ook een piek van 40 in de Schumann-Resonantie op 15/08. Zowel de GRB's als de SR vind je onderaan dit artikel.

Tot slot was er uiteraard ook de invloed van de Nieuwe Maan op 16/08, waarover ik al schreef in een eerder artikel. Dat alles maakt dat er héél véél energie op ons afkomt en dat ons lichaam dat ook dient te verwerken. Mijn lichaam voelt enerzijds moe aan, mijn geest ook, maar anderzijds is er een grote hoeveelheid aan beschikbare energie wat contradictorisch lijkt. Alsof het lichaam moe is en de geest ook maar dat er toch bewogen en gewerkt moet worden om die moeheid te overkomen. Is dat de verrassing die Uranus in petto had? Wie weet... Zorg goed voor jezelf en luister naar de wijze raad die je lichaam je geeft.

Stefan

Foto Alexander Andrews

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.