Teveel geshopt, gewerkt en gegeten?


Heb je de afgelopen week (te-)veel gekocht, gegeten en gewerkt, dan is dat volledig in lijn met de sterren en planeten waarbij de nadruk op bezit, waarde, werken en genieten van het leven ligt. Vermits Jupiter in Stier staat leidt dit tot expansie (letterlijk als je teveel eet lol) of overdrijving. Venus, ook in Stier, fluistert in je oor: "dit heb je verdiend!". Uranus zegt "laat ons onze kleer- en ijskast eens vernieuwen en eens wat anders kopen", we verassen onszelf en proberen een nieuwe stijl en gerechten uit. Vinted doet gouden zaken, evenals de traiteur en delivery-zaken.

Mercurius in Ram maakt ons assertief, kaart misbruik aan en laat ons eindelijk doen wat we willen zonder nog rekening te houden met anderen. Niet op een asociale manier maar wel vanuit zelfliefde.

Nu we alles hebben gekocht en gegeten wat we willen, en daarnaast ook hard hebben gewerkt, trekken we ons terug met een boek, film of blog die ons inspireert en die ons het Hogere doel van ons leven aanreikt.

Onze buikjes en kasten zijn vol, onze geest en handen zijn moegewerkt, nu vullen we onze ziel met Hogere kennis en vragen we ons af wanneer onze droom eindelijk uitkomt. Nog harder je vingers in bidhouding duwen helpt helaas niet, het zal gebeuren als het gebeurt. Overgave, aanvaarding en vertrouwen is de boodschap.

Weldra gaat ook Mercurius van Ram naar Stier. Dat betekent dat maat L plots XL wordt, dat de weegschaal onder de badkamerkast verdwijnt en dat je met je handen voor je ogen de brief met de uitgavenstaat van je kredietkaart opent. Hoe gaat die ooit betaald worden? Maar dan open je de volgende brief en trek je plots onverwacht geld terug van iets. Hoera! Hallo pizzeria Roma, ik wil graag iets bestellen aub. 


Foto (c) Dave GoudreauReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.