Dinner with an angel


Engelen zien er niet altijd uit als engelen maar ook als gewone mensen waarvan je nadien pas begrijpt dat ze niet waren wie je dacht dat ze waren. Engelen zijn een symbool van onvoorwaardelijke liefde en verschijnen aldus op uiteenlopende manieren in ons leven. Ze tillen een auto op, geven de juiste route op een verlaten landweg, zorgen ervoor dat je net niet onder die aanstormende trein valt of verschijnen aan je bed met een boodschap. De vorm maakt niet uit, het gaat om het symbool: onvoorwaardelijke liefde.

Hieronder een prachtig kort waargebeurd verhaal van amper 8 minuten inclusief een interview met de persoon in kwestie. Wat mij betreft het mooiste engelenverhaal dat ik ooit zag of hoorde, niet alleen omwille van hoe het gebeurde maar ook wat er allemaal 'getoverd' werd om het te laten plaatsvinden.

Of het nu een engel, het Hogere Zelf of een opgestegen Meester is, het maakt niet uit.  Het gaat om de Hulp die op elk moment van ons leven aanwezig is zolang we maar om hulp vragen. Want dat deed deze dame: ze vroeg om hulp en kreeg het.

Je staat er nooit alleen voor in het leven, integendeel, maar je moet wel om hulp vragen. Dan pas kan er een samenwerking ontstaan met het Hogere. Tot die tijd wachten de engelen geduldig op onze uitnodiging.

Veel kijkplezier en fijne zaterdag.

Foto (c) Kyle Cleveland


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.