Dood en wedergeboorte

Ik moet deze ochtend ergens op een verkeerde knop hebben geduwd want al mijn blogartikels zijn weg. LOL ! De pagina die u nu ziet is mijn oude blog. 

Zoiets gebeurt uiteraard niet toevallig. Gisteren schreef ik al een volledig nieuwe intro-pagina voor deze website (link) en wellicht kadert het in een nieuw begin. Alleszins, vaarwel oude blog en welkom nieuwe nog oudere blog! Ik neem de draad gewoon verder op van hier. 

Ik meld graag ook nog even dat we inmiddels al 55 (!) gammastraal-uitbarstingen hebben gehad in maart, waarvan 7 in de afgelopen 24 uur. Hoogspanning en een gigantische opbouw naar de eclipsen. Als zaken niet lekker lopen of je botst op obstakels of er staat een olifant de kamer, weet dan dat het normaal is met deze transformatieve eclips-periode. Loslaten of aanpakken is de boodschap, bij mij is het eerder loslaten want het zware werk ligt reeds achter mij.

Succes en fijne dag! ♡

Foto Jill Sauve

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.