Alle artikels worden door Stefan zelf geschreven niet door een chatbot of artificiële intelligentie. Het beste bewijs daarvan zie je in de taalfouten en de humor, beide onbekend voor robots.


Nieuwe dimensie in healing

Gisteren tijdens een healing-sessie gebeurde er iets nieuws en bijzonders. Ik kon het eerst niet goed kon plaatsen. Vooraleer de sessie begon kreeg ik door dat ik een voorwerp moest nemen, een kristal of edelsteen misschien, maar dat leek me vreemd want ik gebruik nooit een voorwerp tijdens een healing. Het bleek na even zoeken echter om een theelicht-houder te zijn. Ik begreep toen dat ik begeleid werd om een kaars te branden. Zo gezegd, zo gedaan.

Lees meer »

Volle Maan 25 februari

Vanaf woensdag 23/2 t.e.m. dinsdag 29/2 zullen we de kracht van de Volle Maan-energie in ons lichaam en onze geest voelen. De Volle Maan is zoals steeds het hoogtepunt van de nieuwe Maan-energie en het is daarom vanzelfsprekend om even te gaan kijken wat de energie van de Nieuwe Maan was.

Lees meer »

Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen is niet alleen een best-seller van Louise Hay, het is ook een thema dat dezer weken brandend actueel is in de astrologie. Voor het eerst sinds juni 2008 staan de Noordelijke Maansknoop en Cheiron immers conjunct, ditmaal in Vissen. De wonde van Cheiron in Vissen betekent: ik word niet geholpen door het Hogere, ik ben verraden of verworpen en heb een oneerlijk leven. Wie denkt er op deze manier als ze moe, kwaad of depressief zijn? Zij die geboren werden tussen maart 1966 - februari 1978. Cheiron nodigt echter uit om die wonde te helen, door de pijn te gaan en te begrijpen dat het een illusie is die je komt loslaten. 

Lees meer »

Missen is menselijk

Heel de astrologische wereld spreekt over Pluto die nu in Waterman staat. Een nieuw tijdperk is begonnen waar Pluto eindelijk weg is uit Steenbok en zich nu in Waterman bevindt. Maar klopt dat wel? 

Lees meer »

Waarom lijkt het leven sneller te gaan?

Lijkt het leven voor jou de laatste maanden en misschien zelfs jaren sneller te gaan? Heb je meer last van fysieke symptomen als vermoeidheid, zware benen, meer nood aan slaap, opgeblazen gevoel, watten in je hoofd, wazig zien, duizeligheid, maag- of darmproblemen, vergeetachtigheid, ...

Lees meer »

Waarover zeur jij altijd?

Waar zeurde ik altijd over? Of ik wel hulp kreeg van hierboven. Waarom? Omdat Cheiron in mijn geboortehoroscoop daarvoor zorgt. Ik steek de schuld niet op Cheiron, integendeel, ik leg simpelweg uit waarom ik over dat specifieke onderwerp zeurde. Cheiron is iemands grootste pijn, wonde of trauma uit de jeugd of een vorig leven die blijft doorbloeden in jezelf en op anderen tot je de wonde stelpt. Deze wonde loopt als een rode draad door iemands leven: ben je moe, overprikkeld of chagrijnig, heb je honger of ben je boos, dan kan je er bijna van op aan dat wat je denkt of zegt gebaseerd is op de positie van Cheiron in je geboortehoroscoop.

Lees meer »

Voel je een verandering in de omgang met jezelf en anderen?

De herfst met z'n bijbehorende prachtige kleuren brengt een periode van verzachting. Dat is elk jaar zo, uiteraard omwille van de seizoenen, maar ik heb het over het zachte aspect en dat komt door de Zon in Weegschaal. Dit jaar is er echter nog iets extra aan de hand waardoor we een diepe drang voelen naar een andere en betere manier van samenwerken en -leven, hoe we relateren. Waarom is dat?

Lees meer »

Life's what you make it.

Zoals elk systeem van voorspelling of divinatie heeft astrologie z'n beperkingen. Een van de voornaamste redenen hiervoor is dat er altijd een onvoorspelbaarheids-factor is want zo zit het leven in elkaar. Of het nu om aandelen, het weer of de invloed van de hemellichamen gaat er is altijd een element dat er voor zorgt dat zaken anders lopen dan gepland of gehoopt. Er zijn weliswaar cycli, ook dat is zo in het ganse universum, maar de details zijn nooit te voorspellen. Met details in astrologie bedoel ik onder andere beroepen: het is moeilijk om te zeggen wat iemands beroep is op basis van een geboortehoroscoop.

Lees meer »

Vooruitgang

De komende dagen zullen er veel zaken die al langer aanslepen en die immobiel leken plots beginnen lopen of opgelost geraken. Waarom is dat? 

Lees meer »

Het materiaal op deze website is beschermd met copyright en andere rechten.  Het mag enkel gebruikt, verspreid, geciteerd of gedeeld worden in originele, volledige vorm, met vermelding van de oorspronkelijke bron en mits voorafgaand schriftelijk akkoord van de auteur.